Sunday, April 17, 2011

LAMAN SOSIAL MALAYSIA ??



MALAYSIA SOSIAL NETWORK ??
omg . i have no idea
aku pun tak tau aku suke or tak
tak tau jugak nak sokong ke tak
mane aku jumpe ? ade sowang blogger ni yg post
pastu tadi aku try join la sat
mai la pakat tengok ni
application mende ni sebijik segaban kot same ngan Facebook
pastu ade pulak campuran Twitter
ada lagi campuran Blogspot
jap2 aku tengok cam Friendster pun ade
adoi . aku dah sign up ? hangpa suma ?
pasni mai kita tengok ada tak application ni tuk smartphones pulak
hehehe
tapi la kan , admin ni jangan la bagi nampak sangat yang dia c n p facebook n twitter bulat2.
tah la , kowang bagi la pendapat sendiri yer .

ni dia Link nye : Malaysia social Network

kan . sebijik segaban ngan Facebook . kaler je laen .


home . ni sumer application die . same jugak .


yg ni profile .


pasni tengok kot social networking ni leh pi jauh ke tak
jeng jeng jeng


3 comments:

R for RARA :) said...

wahhh , mmg sejibik laa . kaler je laen .

aienn.photo said...

kan. sebijik segaban. hehe

momonsyah said...

plastik sgt mata tu mook...

Post a Comment