Tuesday, March 12, 2013

MUSIM


Bismillah. haaa. semenjak dua ni badan dah berat nak update blog. hehe.
takpe la, kali ni rojak jer. campur jer semua2 gambar. hehe





btw, ni pic disember haritu. ni pic mase eya my couz nikah. btw, die nikah dulu and majlis lansung bulan 2 haritu. suke mini pelamin ni. simple n cute. black backdrop and play with the lighting and crystal.


 posing2 with adib, man n poted. my lil bro.


 pffftttt


aku tak paham kenapa anak ayam sekor ni main2 dalam rumah. peramah budaknye. haha


 aktiviti selepas majlis nikah eya. malam gerak gi lumut. mancing sangat katenyer.
besaq gila ikan gelama ni. haha


 btw, ni tangan poted. nak harap aku pegang memang tak la. gelis!



btw, time ni memang sangat kebetulan. kebetulan yong memang nak datang lepak umah aku sebab dia ade kursus kat taiping, mase yang same man lias pun dari penang ade kerje kat sane and datang singgah taiping.
so, ape lagi, keluar jalan2 penang la. kat taiping tak tau nak pegi mane. hehe. so, pi HRC jap bawak diorang.


The Best Beriani In Penang.


kan dah cakap. licin baq hang!

 bff sangat ni! dari sekolah hingus2


with my couz. kak na. bakal nurse. hehe. mase ni majlis kawin sepupu abah kat taiping.


with faris anak sepupu.


 bulan 2 haritu baru majlis sanding diorang. tapi malam tu majlis nikah ana adik kepada eya.
so majlis haritu ade 2 perantin lerrr.


 faris lagi. jumpe lagi faris kat bota pulak. hehe


 abaikan.



mase ni nak pegi jemput alip kat penang kalau tak silap. 
btw, jersey ni my fiance bagi mase first date kiteorang. hehe

ahaaaa. mane sesat pic ni. same pulak ngan eya. hehe



 with Miss Nina. mase ni balik bahau jap.


 Wed kak Nini kat dewan majlis Bahau. sedang elok time ni aku balik nak menjemput and edar kad untuk majlis aku nanti.



bff. emy, nina, n pausi. yang pausi dukung tu kimie. anak emy.


with mira awek adib. merah makngah.


 ok. time ni nak balik dah ke perak. last kat umah bff mama. ni baby along aida, putra.
sangat dobot ini budak. hehe


 pic sebelum pegi kenduri razi kat kuala kangsar.


btw, razi ni bff mase kat BSN dulu. duduk n9. tapi disebabkan umah perempuan dekat kuale yang dekat ngan taiping ni, so aku pegi kuale jerla. tak larat dah kot nak pegi n9 lagi. hehe.
Tahniah razi.


*p/s: orang2 terdekat semua dah kahwin. pasni my turn. and pasni ramai lagi kawan2 yang menyusul. sampai  la hujung tahun ni. hehe. MUSIM niiiiii. hehehe



1 comment:

Amanina said...

Berjalan sambil makan kenduri :)

Post a Comment