Tuesday, February 15, 2011

DAPAT SURAT ?????

wow !! saya sangat teruja. saya dapat surat !! haha. macam tak percaya. ada lagi kan yang rajin gi post office ni. "POSTO, POSTO !!" abang posmen sampai ! haha. sweet kan. dulu last aku dapat surat pun tah zaman bile tah. form 2 kot. surat2 cinta secret admire. kowang yang zaman2 aku dulu pun mesti ade maen surat2 ni. pas masing2 da pakai nset, mmg da takde la surat2 ni. tapi zaman adik2 kite skarang ni memang aku rase dah takde la kan. sume pakai fb je. haha. tak di nafikan aku teruja dapat surat. terkenang pulak zaman2 lipat surat mase sekolah dulu. tukar2 surat ngan budak hostel. hahaha. aku pun penah jadi owang tengah tuk kawan2 yg maen surat ni. sweet. haha

surat dari sape ?? tetttt~~~ hanya aku je yang tau. nape ? tak percaya ? cube tgk hasil nukilan ni. comel2 aje. 3 mukasurat. adoi. aku terharu. thanks !! saya sangat menghargai. dan surat ni aku da sorok. mampos kalo jatoh kat tangan adik aku. hahaha.



yeehaa~~ gunalah pos ekspress. dijamin sampai esok. hehe


karung guni kaler pink. yaw !! manis.


haaa~~ ni hasil kreatif beliau. maaf. terpakse "blur2'' kan.
identiti pengirim di rahsiakan.
comel !! hehe


dapat card juga !! hehe


ehem2. wording kat kad. hehe~~


kan. format surat x lari.


yeehaa~~ pecah kace pecah gelas.
suda bace harap balas. yaw !!!
ahahahaha...

neway !! thanks !! aku balas surat ni. try maen2 surat pulak.
kowang2 sumer meh la try. fun taw !!
weeeee~~~

11 comments:

Pausi a/k Pendi Asman said...

untunglah org yg reti main bass tu hantar..haha

Anan Azri said...

fuiyoohhh..peminat bagi lah tuu..bagusla peminat u ni mesti lain dpd yg lain kn..rajin dier!

aienn.photo said...

kau boley diam tak babin ? haha

aienn.photo said...

anan: ahahaha.... kan... rajin kan....

pausi lagi said...

untunglah kau kalau aku nak diam..haha

aienn.photo said...

kau mmg. dengki ! haha

Anonymous said...

appa komm said..

dapat surat ape la sangat..
dapat peti ais best la jugak. hahahaha

tettt.....

aienn.photo said...

diam u appa komm !
hahahahaha

sweetie siti said...

kakti nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...!!!

aienn.photo said...

sok ain suh adib anta. haha

♥LyNnDa♥ said...

wahhh besh nye dpt surat,,,heee...

Post a Comment