Tuesday, February 14, 2012

ZAMAN SEKOLAH




semalam tah kenapa boleh keluar balik story bout zaman sekolah dulu. mujur la ada save lagi pic zaman jahiliah dulu. dulu tak macam sekarang. nak photo2 dulu kena ada kodak. kelakar je bila ingat2 balik. hehe. sekurang2nya ada jugak la memory kami masa sekolah dulu. hehe. maaf susunan pic kat bawah bersepah. aku maen sumbat je. hehe


masa ni form 2 if tak silap. tahun 2002. see, kami maintain jer sampai sekarang. awet muda katanya. haha. masa ni hujung tahun if tak silap. lepas habis exam boleh la sepah2 pergi kelas sebelah kan :)

i dunno n can't remember sape yang snap photo ni. feeling2 fotoG orang ni snap photo bucu2
tahun 2002

ni form 4. emy n hanafi. hahaha. awatnya muka hang lagu tu emy. haha


-shira,wani,aku,emy,ina,nina,ita,ude-
arghhh. form2 tahun 2002. maaf pic tunggang terbalik. haha


tak ingat form bape. laki dua orang ni sorang daus n lagi sorang asroy


kat kantin. biasa lah ujung tahun. merempat takde kelas.


form bape pun tak ingat dah. hahaha


jeng jeng jeng. ni pakwe sape ni????
fadhli n bonggo. hahaha


form 2 maybe, maybe la. forgot -_-!


tak ingat ni block ape. besar skolah aku ni. hehe


form 2. kelas 2A.
nina,akma,ina,aku,wani,seha,farah


jejaka itu adalah Putra Izzat. haha


masa ni kena hanta pegi kem. ade Emy kat situ. and abg Mie. jeng jeng jeng.
mana la menghilang abg hailmie aku tu. haha


masa kem ni campur sekilah daerah Jempol. dapat pulak 1 team ngan affiq. bff aku
mmg bising la group ni. hehe


asroy. classmate. same class sampai form 5. terbaek nye backup dia bagi. haha


-huda, ude, shila, ct, aku n mamat-
urrmmm, form 4. tahun 2004. masa ni aku kelas 4F(lukisan kejuruteraan) aku lepak kelas sebelah, 4E(prinsip akaun). hujung tahun jugak. leh beli burger bawak masuk kelas gitu. tapi kena sorok2 la, kalau tak pengawas tahan. haha. form 4 paling bermasalah. macam2 hal buat. ponteng tu biasa la. haha


-shila, ema, aku, aziah, ayu, ude, huda, ct-
btw, aku rasa ni pic masa form 3 kot. tahun 2003. biasa la, dapat photo2 pun masa hujung tahun la. hehe

ni kenangan weh. form 4. masing2 ada bf time ni. rugi tak photo2 ngan dikwan(ex bf) dulu.
kalau tak sure ada kenangan. hahaha


with my bff. nina/mekna


this is awesome ! haha. tahun 2001. form 1. nampak tak pausi tu?? aku ngan dia bff dari form 1 ok! comel2 jer. hahaha


ni form 3. tahun 2003.


form 5 dah ni. kelas 5F. tahun 2005 la. aku buju kuning.
Pembimbing Rakan Sebaya ok. padahal perosak. haha


whole class 5F. cikgu Zalilah tu. hehehe


ni lah muka warga PRS SMKDM dulu. wakaka.
tapi perangai sumer macam hampeh. haha


masing2 dah tua, 24 dah tahun ni. ada yang dah kawin n ada baby. yang single pun ramai lagi. rilex la, kumpul duit dulu. cari apa yang patot dulu. so far, yg dah kawin sumer pun dah bekerjaya. yg solo2 ni tak stabil lagi kot. haha


*p/s: semoga pic2 ni boleh aku tgk bila tua kerepot esok. haha


5 comments:

Anonymous said...

aww cm nk menitik air mata kenang zaman sekolah dulu huhuhu...azry

Sue Zuki said...

i do miss datuk mansor. bonggo one of the famous senior kt sekolah. same goes with putra. hahaha. miss all about datuk mansor :')

Zulfadhli said...

Kikiki..like this story..:)

Zulfadhli said...

Kikiki..like this story..:)

aienn.photo said...

hahaha. mmg zaman syok ni kan, haha

Post a Comment