Monday, May 13, 2013

RAFA BRIDAL TAIPING







Thanks a lot to Rafa Bridal sebab menyempurnakan majlis kami dengan decoration yang simple tapi sangat nice. Thanks Razak (owner) sebab banyak bagi kerjasama and memudahkan semua proses. Btw, sangat mudah bekerjasama dengan razak sebab aku haritu pun jumpe razak and bincang pasal wedding ni pun beberapa kali jer. tak sampai 5 kali macam tu. bincang pun kejap2. aku bagitau ape yang aku nak and semua yang aku nak alhamdulillah dia tunaikan. tak payah nak banyak cakap semua. semua mudah and aku berpuas hati. just baju jer aku tak amik kat rafa. baju aku citer entry pasni ok. hehe.






mini pelamin nikah dalam rumah. aku nak sesimple mungkin. and fresh flower kiri kanan tu suprise dari die. hehe


razak pasang pelamin last minit. malam tu neves giler sebab sebelum tidur pelamin tak siap lagi. so aku tidur pun dgn perasaan susah hati. set jam kul 5pagi, bangun2 terus aku lari turun bawah nak tengok pelamin.
and syukur alhamdulillah. this is what i want. jyeahhhh







Fresh flower. pelamin luar and dalam semua fresh flower. termasuk meja makan semua fresh flower.
tak banyak and tak sarat sebab aku suke semua simple tapi nice.  

pelamin luar. memang dah plan nak simple.  


 meja makan. betul2 depan pelamin.


 hand flower. i love this.


entrance



btw, ramai yang cakap rafa ni agak mahal dari yang lain. for me, mahal sikit takpe as long semua jadi mudah,  and kite dapat ape yang kite nak. lagipun sangat berpuas hati and sangat menyenangkan sebab 90% wedding planner yang siapkan. kite just bagitau ape yang kite nak. senang kan?? hehe

1 comment:

nhafa nhafa said...

Hi how much package rafa bridal ni yea if u dont mind sharing? :)

Post a Comment