Friday, January 20, 2012

FB FAKE Lyana Evans


wahh. ramai jugak adik2 yang cuba memberbodohkan diri sendiri
ilmu tak cukup sangat tu adik nak perguna orang lain
apa lah yang kau dapat sangat kan
if tak kantoi memang aku respect kau
ni kantoi dengan aku sendiri
dalam masa 2 jam aku dah tau sapa kau sbenarnye
see, nampak tak kau ni stupid
tu la, mama ayah kau keje pagi petang siang malam nak sara kau
hantar kau pegi sekolah
kau buat hal pelik2. its ok, harap ni bagi pengajaran kat kau ok


btw, dah lama haritu ada sorang my Fb friend aku inbox aku. dia ada bagi 1 link ni and dia cakap, "i nak tanye, ni pun fb u ker?"
so, sebab aku cuba buka link tu tak dapat, so aku abaikan inbox tu.

then, semalam member aku tu add bbm aku then dia ckp,
'wonder la kenapa u boleh abaikan acc fb fake u tu'
aku pun pelik la. then aku tanya dia details and mintak link
atas pertolongan member, aku boleh masuk fb dia(none friend)

ada yang dah add dia, dia block and remove.
tapi, dia tak berapa pandai lagi :)
boleh lagi aku masuk wall dia
mula2 dia pakai dp pic aku
tak lama lepas tu, dia dah tuka dp lain

member aku cakap, budak ni gunakan orang lain untuk dia dapat topup dll.
kesiannn..


ni aku print screen then post kat Fb. minta tolong member2 report.
sebab nanti if ramai yg report, auto remove this acc.



so, bawah2 ni, uolls tengok la sendiri what the stupid nonsense yang dia buat


aunty yana? btw, fakhrul tu kenal pausi??? haha



sayang???? plisss la pondan. don't do this...



demm! btw, suke2 kau jer aku kurang darah



haishhh!!



hahaha! buatan orang??? toknek lah!!



bhahahaha. jadi model yer tak?? hehe




????????????



hahaha. see. dia and the geng



mmg fake. copy 100% from my fb



-_-!



that wordings show me who is THIS PONDAN



last kat wall dia. btw, byk lagi pic aku family dia copy
and buat 1 album
tapi dia dah hide
hehehe

pesanan kakak untuk adik

adik, kakak tak marah pun bila kakak tau tu adik
kakak suka sangat
tunggu kakak jumpa adik ok
kakak jentik anu adik yang tenggelam tu
jangan nangis tau
jentik je!!!!!



*p/s: hati2 uolls, kadang2 tu di kalangan orang yang terdekat je yang jahat, dengki dan busuk hati ni



4 comments:

Sue Zuki said...

OMK!!!! hahahaha. abis 200% dea copycat. psycho hape? :P

mr ijat.. said...

pervert. psycho . copycat . most of all STALKER !!

ita said...

mari jentik anu dieee!! yeayyyyy

aienn.photo said...

sue: yupp! mmg die copy abis. ade jugak yg tak betol nye. hehe
ijat: hahaha. nonsense kan :P

ita! kemain gatai hang kan!

Post a Comment