Sunday, January 29, 2012

PUNCA KETENANGAN


Alhamdulillah. sekarang aku dah agak tenang dan aman. sebab kurang sedikit gangguan. senang dah boleh blocked call. senang jer, download jerla Call Blocker ni(blackberry). banyak jugak if tak silap aku Application macam ni. kira macam number tu dah tak boleh call kiter lagi. bila dia call jer, bunyi dia macam kite reject call dia. bunyi sekali then terus tak pat dah. so, tak perlu rimas2 macam nak baling fon bila no yang tak di ingini call kite. yang special nye, call blocker ni kita boleh letak apa2 no yang kita tak suke ok. kalau tak nak sesape call kite lansung (pengguna bb) lagi senang, pergi kat set ringtone then dekat Do Not Disturb tu choose la YES! lagi senang. semua number tak boleh masuk. hehe. tapi susah pulak macam tu kan. Btw, kite still akan tau sape yang call kite. kire dia show mende tu macam misscall sahaje. tapi, sayangnya mesej2 still boleh masuk macam biase. tapi ok la, mesej tu kita boleh delete jer if tanak baca kan. hehehe


ni la application blocker ni
ada blacklist sumer :)


ada antara yang dah kene block dalam tu.
dia akan show sama seperti no Misscall di atas.
biasa no pelik2 memang aku tak angkat.
sesiapa nak call aku biasa dia mesej dulu :)



*p/s: gigih mencari message blocker pulak. hehehe


3 comments:

Anonymous said...

nk try nak try!
meh no ain <3

aienn.photo said...

haha. amek ni
21b138f7

Anonymous said...

no ape tu @.@"

Post a Comment