Saturday, December 11, 2010

Hard Rock Cafe, Kuwait

Assalamualaikum...yeeehaaa..!! aku kembali untuk membebel lagi..hahaha..actually..xderla nak membebel pun..juz nk post pic2 aku jalan2 kat Hard Rock Cafe ni jerla..ni 2nd time aku g..mase 1st time aku g tuh aku x bawak DSLR aku..kali nih nak pegi lagi coz nak gak snap photo kat situ..n niat g lagi skali sebab nak caik baju tuk adik2 aku kat umah tuh..hehehe..yerla..1st time g tuh aku beli shirt tuk aku je..hm..nak beli mende laen tuk diowang aku xtaw da nk beli ape..ni jerla kot..lantak la..sesuai ke tak ngan diowang aku tak peduli kot..haha..

so..awal gak aku gerak kua dari umah..cuace agak sejuk..angin kuat..relax jer kot aku pakai lengan pendek..haha..smpai awal..hrc pun x bukak lagi..then..aku pusing2 area situ..snap2 pic..omg..angin sgt kuat..sampai nak melayang rasenye..seb baek la aku nih ala2 debab gitu..xderla smpai melayang kan..hahaha..

masuk lam tuh..aper lagi..soping jerla..omg..sangat terkejut sbb seteng shirt ade less...50%...wahh..sgt suke dan teruja..haha..mujur la shirt yg aku beli ritu mmg xder less..kalo tibe2 aku g tadi ade less..maun mraung aku kot...hahaha...tapi kali nih mmg rezki adik2 aku kot..hehe..so..ape lagi..usya2 la pic aku kat bawah nih..weee~~~




ni mase baru2 sampai..kat area hrc ni..mmg seketul bangunan nih je kat area tepi laut nih..sgt menarik perhatian aku..santek sgt..cool jerk..weee~~


ni kire aku membelakangkan hrc tuh..santek mukan..hehe..tgk laut jerla..nice..





ni view jarak jaoh...adess..kagum...


omg..i'm not minah rempit okeh..ahaks..!!


cool....


cafe nye la...haha...





berkibar la..berkibarla...ouh..berkibarla...lalalalala~~~




no more soping ok pasnih..ahahaha...then..pas soping nih..aku g Lulu Hypermarket pulak...kalo kat mesia tuh..kire ala2 giant la..beli keperluan cket2..hehehe...pastuh balik..lenguh kaki berjalan..aku penat tahap POKEMON~~!!! puas ati dpt photo2...hehehe...chill~~!!!

2 comments:

Anonymous said...

pic yg santek... nice..

aienn.photo said...

hehe...thankssss~~!!

Post a Comment