Friday, December 3, 2010

cube teka


uwaaa...ade sesape pandai tolong translate kan mende nih..mesti anda hebat kan..hehehe...
aku pun lame gak menelek ape yang anak buah aku tulis nih..lame2 baru aku paham..adoy..aperla acik die nih kan..hehehe..ayat nih anak buah aku conteng and luah perasaan die kat white board die..haha..mase nih die tengah merajuk ngan aku..sebab mase tuh aku sakat die tanak kawan ngan die..yerla..die noty sgt..x dgr ckp..aku sakat la die..hahaha..pastuh lagi die geram aku cakap tanak kawan ngan die n juz nak kawan ngan kakak die..irdina(kt board tuh die text nur) ahaha..ni lah hasilnye..ade sesape leh translate kan..? hahaha...
cube tgk word friend die..bukan maen banyak..poning den..!! haha..


ni lah Muhammad Irfan..5 years ..
sangat noty..babab kang~~!!!

ni lah Nur Irdina..kakak die..ala2 ayu gitu..7 years..


Irfan with adik baru die.. Muhammad Iman yang ala2 korea..haha

5 comments:

Lily Haffizah said...

so sweet...hihihihi

aienn.photo said...

macam acik dye an...ahahaha

Lily Haffizah said...

a'a..acik dye pun slalu gitu..mane tumpah kuah kalau bukan kt nasi..hihihi..

aienn.photo said...

akak nih..wat malu ain jerk..ahaha

Anonymous said...

ape tuh..???

Post a Comment