Sunday, January 16, 2011

HB Ejam !!

Happy Birthday to Pausi Pendi Asman a.k.a Ejam.

Kehadapan sahabatku Ejam, semoga berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. Wth !! Pahal lak aku nak text kat kau camni. Tak masal2 kene bom ngan kau kan Ejam. hahaha. Sowi la coz aku post entry nih agak lambat dari tarikh birthday kau. 12 Januari 2011. Al-maklum lah, aku bakal jadi Datin, tu yang busy manjang je. hahaha. Takde la, aku juz blurr jer seminggu dua nih atas sebab2 tertentu. Tu yang aptb sekejap tuh. haha.

Ape-ape pun, aku nak ucap kat kau, Selamat Ulang Tahun Umur kau yang ke-22. Semoga panjang umo n murah rezeki hendaknye. Aku juz mampu doakan kau semoga bahagia kat dunia dan akhirat nanti. Semoga persahabahan kita yang dah terjalin selama 11 tahun nih berkekalan sehingga cucu cicit kau n aku ok. Banyak yang dah kite tempuh same-same. Susah, senang, suke n duke dah penah kite tempuh same-same. Kan Ejam kan. Ape pun, kau memang ceria n happy sentiase. Sayang kau la babe !!!



CHOCOLATE HAZELNUT
kek nih mama yang beriye beli kat kau. Last minit. Kalo secret recipe dekat,aku da beli chocolate indulgence da kat kau. haha. tapi ok la kan. not bad jugak taste nye.


Lilin dinyalakan oleh bobot.


tiup Ejam. tiup. da besar da kau kan. hehe


sukenye birthday boy nih. hehe


ala2 sweet gitu potong cake


menu spesel tuk kau. Jeng jeng jeng......


ha.. di sebabkan kau memang suke makan laksa. ni khas tuk kau mama masak taw. dah tau mmg peberet kau. lame kan kau x mkn laksa mama. banyak kau makan time nih kan. 3 mangkuk kalau tak salah aku. Ciap tapau g keje lagi pastu. haha.


Cream Puff. Menu sampingan. Peberet aku. Maaf !! bukan aku buat. BELI sahaje ok !!

ringkas bukan. tu jer kot yang sempat aku wat. kalo ade member2 laen mesti best n meriah kan. xperla. next time kalo umo panjang kite celeb ramai2 ok !!!


HAPPY BIRTHDAY !!!!!

4 comments:

Ejam sayang kau genduts said...

thanks lah setan sebab susah2 hari tu..laksa lagi..mmg sedap gila..terharu macam nak beranak..btw,tarikh dia 12 Jan lah yayank..

aienn.photo said...

satan lak ai. ade kesilapan di situ. haha.
dah di perbetulkan. haha

usin tempe said...

semart....nanti ajar aku wat blog er mok.......
hahahah....tapi nape bakar lilin HB ejam gune lighter cricet ? aladin kan ade......(aku tgk juadah2*ayat skema* ko nie..berselere lak aku...ke gambar jer..hahaha)

aienn.photo said...

usin tempe: haha. boleh je. upah cket2 jer ok. hehe
dah x der kaki aladin kt umah. tu yg cricet je. hehe
tu sumer btol la. huhu

Post a Comment